Έντυπος Τύποςaglc

του Γιώργου Σακκά

Η οικονομική κρίση, η απουσία επενδυτικών σχεδίων αλλά κυρίως η μειωμένη ρευστότητα από τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, έχει πλήξει καίρια τον κλάδο του leasing ο οποίος εκτιμάται πως έκλεισε το 2011 με μείωση νέων εργασιών της τάξης του 60%-70%.

afip-pdf-64x99    πηγή: "ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ"

by Ricardo Hausman

The generosity of the world is again being wasted on Greece. As officials meet in Athens to thrash out the details of the latest bail-out, we must urgently recognise that our approach to understanding the crisis is flawed.

afip-pdf-64x99    πηγή: "FINANCIAL TIMES"

Της Θεοδώρας Λιακοπούλου / Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Με την απορρόφηση της θυγατρικής της Autoleasing, η Probank Leasing εισέρχεται στον τομέα της μακροχρόνιας μίσθωσης. Παράλληλα, η εταιρεία διεισδύει στη χρηματοδότηση επενδύσεων πράσινης ενέργειας ανοίγοντας ουσιαστικά τον δρόμο στο leasing να παρέχει υπηρεσίες χρηματοδότησης τέτοιων έργων.

Περισσότερα...

Στο www.aglc.gr οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν εξοπλισμό και λοιπά πάγια σε τιμές ευκαιρίας.

Της Θεοδώρας Λιακοπούλου / Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Στη δημιουργία μιας νέας ηλεκτρονικής σελίδας, η οποία θα παρέχει χρηστικές πληροφορίες στον επιχειρηματία αλλά και τον ιδιώτη, όπως η πώληση μεταχειρισμένου εξοπλισμού σε φθηνές τιμές αλλά και πληροφορίες για τη νομοθετική και φορολογική νομοθεσία, προχώρησε η Ενωση Ελληνικών Εταιρειών Leasing. Η νέα σελίδα, η διεύθυνση της οποίας είναι www.aglc.gr, αναρτήθηκε προ ολίγων ημερών και σε αυτήν μεταξύ άλλων οι εταιρείες χρηματοδοτικής μίσθωσης προβάλλουν φωτογραφίες και πληροφορίες για κάθε είδους πάγιο που πωλούν, όπως εξοπλισμός, επαγγελματικά οχήματα ακόμη και ακίνητα. Οι προσφορές μπορεί να είναι από 40% έως και 70% χαμηλότερες από την αρχική τους αξία, αρκεί ο ενδιαφερόμενος να είναι διατεθειμένος να αγοράσει μεταχειρισμένο πάγιο που προέρχεται από κατασχέσεις λόγω μη εξυπηρετούμενων συμβάσεων leasing. 

Περισσότερα...

[επενδύσεις] Διευκόλυνση των εταιρειών στη χρηματοδοτική μίσθωση 

Παρατείνεται για δύο ακόμα χρόνια η περίοδος επιδότησης της χρηματοδοτικής μίσθωσης για την απόκτηση μηχανολογικού εξοπλισμού.

afip-pdf-64x99    πηγή: "ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ"

Συνάλλαγμα

Τα Μέλη μας

Οι Επισκέψεις μας

fashion journal